Gevraagd: Verantwoord hergebruik van afgewerkte olie

Voor een schone en veilige werkomgeving is het van belang dat afval regelmatig en veilig worden afgevoerd. Een gezonde bedrijfsvoering verlangt dat dit gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten en met de garantie dat het afval op een milieuverantwoorde wijze wordt verwerkt. GS-Recycling Nederland kan u dit bieden.

GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in de inzameling van vloeibare gevaarlijke afvalstoffen. Wij staan hierbij tevens garant voor hoogwaardig hergebruik van uw afvalstoffen in verwerkingsinstallaties binnen onze Groep.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Verantwoord hergebruik van afgewerkte olie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-12-2014 om 09:04u
Door:GS Recycling
Bekeken door: 1862 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.